På trods af den kortsigtede Bitcoin-handel i januar er tegnebøger, der har været inaktive i mindst tre år, det største segment af BTC-indehaverne.

Langsigtede Bitcoin hodlers ser ud til ikke at sælge

Langsigtede Bitcoin hodlers ser ud til ikke at sælge på trods af 2021’s all-time highs, mens nervøse nybegyndere har taget overskud undervejs.

Ifølge Unchained Capital’s „Hodlwaves“ -diagram – som visuelt illustrerer den tid, siden BTC-tegnebøger sidst var aktive on-chain, har 2021 oplevet en stigning i både lang og kortvarig aktivitet.

Diagrammet viser antallet af mønter, der har bevæget sig inden for de sidste 30 til 90 dage, er på sit højeste niveau siden 2018. Disse adresser repræsenterer mere end 15% og er i øjeblikket det største segment af BTC-tegnebøger.

Bitcoin-tegnebøger, der har været inaktive i mellem tre og fem år, er i øjeblikket det næststørste segment, der repræsenterer 13,5% af alle adresser. Disse tegnebøger er også støt udvidet i antal i løbet af 2021, med tilskuere, der spekulerer i, at dataene kan afspejle et stort antal BTC-poseholdere, der købte i løbet af 2017-sæsonen og holdt igennem hele bjørnetendensen.

Mens andelen af ​​tegnebøger

Mens andelen af ​​tegnebøger, der ikke har været aktive i mellem fem og ti år, ser ud til at være faldet i løbet af det sidste år, er antallet af adresser, der har været inaktive i mindst et årti, steget fra ca. 1,7% for to år siden til 10,7 % i dag.

Den 11. marts delte CTO og medstifter af on-chain kryptoanalysefirma Glassnode, Rafael Schultze-Kraft data, der afslørede antallet af tegnebøger, der ikke har været aktive i de sidste tre eller flere år, er steget støt siden slutningen af ​​december.

1+ år hodlers: sælger
2+ år hodlers: sælger
3+ årige hodlers aka „været i et tyremarked før og ved, hvordan dette fungerer“: stabling af sats

Dataene viser imidlertid, at andelen af Bitcoin-tegnebøger, der har været inaktive i mindst 12 måneder, er faldet fra rekordhøjder på næsten 65% i januar til 55% i dag, hvor næsten halvdelen af Bitcoin-tegnebøgerne var aktive det sidste år.