Cardano News Today – De ontwikkeling van Cardano is de laatste tijd niet onopgemerkt gebleven. De lancering van het Shelley mainnet en alle bijbehorende updates hebben geleid tot veel buzz in de cryptocurrency-industrie. Het beroemde cryptocurrency rating platform, Weiss Ratings kondigde onlangs aan dat Cardano nu de ranglijst van cryptocurrency is. Naast het feit dat Cardano de belangrijkste cryptocurrency is in termen van technologische vooruitgang, verklaarde Weiss Ratings dat Ethereum een voorsprong zal hebben op Bitcoin na de voltooiing van Ethereum 2.0.

Cardano News Today – Cardano is de belangrijkste cryptocurrency volgens Weiss Ratings.

Dankzij de Cardano Shelley Hard vork heeft Cardano nu de beste blokketentechnologie in de ruimte. De Shelley update is misschien wel de laatste belangrijke in de overgang naar volledige decentralisatie, maar het is slechts de basis voor meer innovatie. Het Cardano ontwikkelingsteam zal niet stoppen of vertragen nu Shelley klaar is. De beoordeling door Weiss was gebaseerd op verschillende factoren en niet alleen op technologie. Deze variabelen zijn onder andere aanpassingstechnologieën, investeringsrisico’s en de marktsituatie. Na de Ethereum 2.0 update is Ethereum nu de belangrijkste cryptocurrency in het algemeen. Een deel van de boodschap was als volgt;

„Shelley wordt al weerspiegeld in ons technologiemodel omdat we er volledig op vertrouwden dat hij met deze (vork) naar buiten zou komen. We denken ook aan hetzelfde model dat Cardano in staat is om intelligente contracten en dApps te doen, omdat we geloven dat deze dingen uiteindelijk naar buiten zullen komen, dus wanneer Cardano een code-update uitvoert, weerspiegelt dit niet onze beoordelingen, tenzij er iets nieuws op de routekaart staat dat er voorheen niet was… Als de basis voor de blokketen, d.w.z. Cardano, in de loop van de tijd verbetert, zal het worden weerspiegeld in onze beoordelingen“.

Weiss Rating heeft Cardano’s vooruitgang door de jaren heen gevolgd. Dit is waarom ze kunnen concluderen dat de Shelley update de technologie beter heeft gemaakt dan andere in de industrie;

„Weiss Ratings evalueert echter niet alleen cryptocurrencies met een grote marktkapitalisatie, maar ook kleinere projecten zoals Cosmos (ATOM), Tezos (XTZ) of Fantom (FTM) zijn te vinden in de top posities in de rangschikking van technische factoren. Ondanks de huidige rally zegt het bureau dat de huidige technische grafiek patronen aangeven dat er een verdere opwaartse beweging op komst is“.

Cardano ADA Regains Bullish Momentum, stijgt naar het $0.1433 niveau…

Intussen is de Cardano ADA-munt in een stroomversnelling gekomen na een paar dagen van correctie van een lagere koers ten opzichte van de USD. Op het moment van schrijven was de prijs van de penning 0,143252 dollar. Het was 0.26% hoger ten opzichte van de USD en 1.03% hoger ten opzichte van Bitcoin BTC. Het handelsvolume over een periode van 24 uur is $476.244.211 en de marktkapitalisatie is $3.714.095.258. De steun op het $0,1400 niveau houdt stand.